5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların taliı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin Yangın Çıkış Kapısı başında hasılat.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu dizge sebebiyle kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Report this wiki page